Психолого-педагогічне забезпечення освітнього процесу: сучасні виклики - Калениченко Руслан Арсенович; Марченко Алла Григорівна (КОМПРИНТ, 2023)
Головним викликом сьогодення сучасному освітньому процесу і нашому суспільству вцілому є ВІЙНА. Внаслідок воєнних дій значна кількість учасників освітнього процесу отримали психологічні травми різного ступеня, що часто призводять до посттравматичного розладу та потребують постійної психологічної підтримки та допомоги.
Keywords: освітній процес; психолого-педагогічне забезпечення