Теплове забруднення атмосферного повітря при виробництві цинкових білил в районі розташування ЗАТ «Лакма» м. Києва - Котова, Т. В. (КНУБА, 2014)
Розглянуто виробництво цинкових білил, що викидають в атмосферу такі забруднюючі речовини, як: окис цинку (ZnO), окис вуглецю (СО) та двоокис азоту (NO2); досліджено теплове забруднення атмосферного повітря.
Keywords: санітарно-захисна зона; гранично допустима концентрація (ГДК)