Життєвий шлях Марії Монтессорі та становлення її педагогічної системи - Бондаренко А.М.; Корчова Г.Л. (Ліра-К, 2026)
Проблема виховання дітей є однією із ключових у педагогічній науці. Одним із найвідоміших підходів до виховання є методика Марії Монтесорі, яка базується на принципі вільного виховання. Марія Монтесорі (1870–1952) – видатна італійська педагогиня, яка розробила власну систему виховання...
Keywords: життевий шлях; система педагогічна