Електротехніка та електроніка. Електропривод будівельних машин - Кравченко, І. М.; Остапущенко, О. П. (КНУБА, 2024)
Містять загальні вимоги до виконання курсової роботи, рекомендації з обрахунків та оформлення пояснювальної записки, порядок вибору з каталогів обладнання, елементів захисту і керування й додатки з довідковими та технічними даними. Призначено для студентів спеціальності 133 «Галузеве машинобудування».
Keywords: електротехніка; електроніка; електопривод будівельних машин