Горбик, О. Р.Ярош, В. В.2020-05-062020-05-062012Горбик О. Р. Порівняльний аналіз архітектурно- дизайнерських вирішень київських ресторанів з китайською кухнею / О. Р. Горбик, В. В. Ярош // Сучасні проблеми архітектури та містобудування : наук.-техн. сб. / Київ. нац. ун-т буд-ва і архіт. ; відп. ред. М. М. Дьомін. - Київ : КНУБА, 2012. - Вип. 30. - С. 387-397. - Бібліогр : 6 назв.2077-3455https://repositary.knuba.edu.ua/handle/987654321/3375У статті проведений порівняльний аналіз архітектурно-дизайнерських вирішень існуючих у м. Києві 12 ресторанів з китайськоюкухнею. Розглянуті деякі питання вирішення генерального плану, функційногозонування, планування, оздоблення, прийнятих меблів та колористики в цихоб’єктах. Аналізується поєднання традицій національного китайськогозодчества та прийомів сучасного дизайну у формуванні просторової композиції ресторанних комплексів такого типу.uk-UAархітектурадизайнінтер’єрресторанпідприємство громадського харчуванняфен- шуйкитайська кухнянаціональні традиціїдекоративні елементиколористична гамамеблі та обладнанняоздоблювальні матеріалиПорівняльний аналіз архітектурно- дизайнерських вирішень київських ресторанів з китайською кухнеюArticle725.711:72.012