Електрокоагуляційне знебарвлення води зі спіральними електродами при змінному струмі - Аргатенко, Т. В.; Малахова, О. О. (КНУБА, 2017)
Наведено результати лабораторних дослідів зі знебарвлення промивних вод від виробництва друкарських фарб в електрокоагуляторі зі спіральними електродами при використанні змінного електроструму. Представлено розрахунки питомих витрат електроенергії та металу для досягнення необхідної ефективності очистки з метою повторного використання обробленої води для технологічних потребі підприємства.
Keywords: знебарвлення; електрокоагуляція; спіральні електроди; обесцвечивание; электрокоагуляция; спиральные электроды; discoloration; electrocoagulation; spiral electrodes