Технологічні параметри біологічного очищення стічних вод баз відпочинку - Вижевська, Т. В.; Литвиненко, Л. Л. (КНУБА, 2016)
Наведені технологічні характеристики процесів біологічного очищення побутових стічних вод баз відпочинку за результатами багаторічної експлуатації очисних споруд.
Keywords: біологічне очищення стічних вод; технологічні схеми; ефективність очищення; гідравлічне навантаження; питома брудомісткість; биологическая очистка сточных вод; технологические схемы; эффективность очистки; гидравлическая нагрузка; удельная грязеемкость; biological sewage treatment; technological schemes; treatment efficiency; hydraulic load; specific dirt capability; УДК 628.3