Проблеми недотримання протипожежних і евакуаційних норм в дореволюційних спорудах (на прикладі тимчасових цирків) - Івашко, Ю. В. (КНУБА, 2014)
Описуються випадки пожеж в тимчасових цирках, проаналізовано їх причини.
Keywords: цирк; пожежа; норми евакуації; цирк; пожар; нормы эвакуации; circus; fire; norms of evacuation