Переформування берегових зон водойм міста Києва - Юрковець, О. С.; Приймаченко, О. В. (КНУБА, 2018)
Розглянуто основні методи розрахунку переформування берегових зон штучних водойм. Використання двох запропонованих методів дає змогу теоретично оцінити можливі морфологічні зміни водойм та їхніх берегових зон протягом певних проміжків часу при сталих кліматичних показниках.
Преобразование береговых зон водоемов города Киева
Transformation of coastal areas of waters of Kiev
Keywords: берегова зона; штучні водойми; хвильова абразія; coastal zone; artificial ponds; coast abrasion