Брендинг і його вплив на лояльність споживачів - Максютенко, Ірина; Ткаченко, Ганна (КНУБА, 2025)
У сучасних ринкових умовах конкуренція між компаніями зростає, що змушує підприємства шукати ефективні способи залучення та утримання клієнтів. Одним iз найважливіших інструментів у цій боротьбі є брендинг. Він не лише формує унікальний образ компанії, а й впливає на її репутацію та рівень довіри споживачів. Від упізнаваності бренду та емоційного зв’язку з аудиторією залежить, чи стане покупець постійним клієнтом.
Keywords: споживач; брендинг; ринкові умови; конкуренція; клієнт