Взаємозв’язок рівня професійної мотивації із набутими професійними компетентностями - Захарченко, Петро Володимирович; Юдічева, Ольга Петрівна (My University, 2020)
Підготовки товарознавців-комерсантів з використанням компетентнісного підходу здатне підняти рівень професійної мотивації; підвищити якість підготовки фахівців, водночас максимально поєднати рівні їх фахових компетентностей, потреби сучасного ринку та вимоги працедавців; розробити найсучасніші підходи до формування асортименту, якості та безпечності товарів, які поєднають у собі досвід найбільш розвинених країн світу. Враховуючи те, що на формування позитивних мотивів навчання впливає постійна професійна спрямованість навального процесу, необхідно поглиблювати формулювання, обґрунтування і конкретизацією професійних компетентностей товарознавців-комерсантів у будівництві, узгоджувати їх з потребами сучасного ринку будівельних товарів, що зазнає постійних змін
Interrelation Between the Level of Professional Motivation and the Acquired Professional Competences
Keywords: професійні компетентності; професійна мотивація; товарознавці-комерсанти у будівництві