Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду (для будівництва енергетичних систем) - Мельник, A. A. (ЕКОІНВЕСТКОМ, 2025)
Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду (для будівництва енергетичних систем).
Keywords: проект землеустрою; ділянка земельна