Рябець, Ю. С.2019-10-212019-10-212008Рябець Ю. С. Функціональна організація підприємств експрес - обслуговування на прикладі громадського харчування / Ю. С. Рябець // Сучасні проблеми архітектури та містобудування : наук.-техн. зб. / Київ. нац. ун-т буд-ва і архіт. ; відп. ред. М. М. Дьомін. - Київ : КНУБА, 2008. - Вип. 19. - С. 366-370. - Бібліогр. : 5 назв.2077-3455https://repositary.knuba.edu.ua/handle/987654321/1091Розглянуті основні типи підприємств швидкого харчування за функціонально-планувальними ознаками. Акцентована увага на притаманних даним типам підприємств функціональних особливостях, наведені їх можливі види за спеціалізацією та місткістю.uk-UAкафедра дизайну архітектурного середовищапідприємства швидкого харчуванняхарчування громадськеорганізація підприємствФункціональна організація підприємств експрес - обслуговування на прикладі громадського харчуванняArticle725.1:640.43/44:658