Нова візуальна медіа-активної архітектури - Трофимчук, С. М.; Слєпцов, О. С. (КНУБА, 2015)
В статті сформульовані особливості візуальності медіа-активної архітектури та визначені її характеристичні ознаки.
Keywords: медіа-активна архітектура; медіа-фактура; медіа-текстура; архітектурна візуальність; зміст; медиа-активная архитектура; медиа-фактура; медиа-текстура; архитектурная визуальность; содержание; media architecture; media texture; architectural visuality; content