Регіональні техногенні зміни водно-екологічного стану басейну р. Сіверський Донець - Анпілова, Є. С. (КНУБА : ІТГІП, 2014)
У цій статті розглянуто регіональні техногенні зміни водно-екологічного стану басейну р. Сіверський Донець, як одного з найбільш навантажених басейнів України. Побудовано картографічні моделі впливу цих змін на стан басейну.
Keywords: басейн річки; екологічний моніторинг; якість поверхневих вод; оцінка якості поверхневих вод; геоінформаційні технології; забруднення поверхневих вод