Сучасні тенденції формування дитячих спортивно-туристичних баз в Україні - Ільченко, Д. М.; Пиж, І. В. (КНУБА, 2014)
досліджується сучасний стан закладів активного відпочинку туристичного спрямування для дітей на прикладі Карпатського регіону. Виявлені основні тенденції розвитку дитячих спортивно-туристичних баз, розроблені вимоги щодо їх формування
Keywords: туристична база; активний відпочинок; дитячий туризм; 379.835(477.8); 796.5(477.8); 725.85(477.8)