Кредит як ресурс бюджетної політики підприємства - Якимчук, І. М.; Гєллєр, Є. Б. (КНУБА, 2013)
Розглядається значення та види кредитних зобов’язань щодо формування бюджетної політики підприємства. Визначаються особливості та можливості для кредитора та підприємства. Доводиться ефективність залучення кредитів для ефективного розвитку підприємства в національній економіці.
Keywords: кредит; бюджетна політика; бюджетна стратегія; кредитна установа; підприємство; майно; бюджетная политика; бюджетная стратегия; кредитное учреждение; предприятие; имущество; credit; fiscal policy; budgetary strategy; credit establishment; enterprise; property