Проект планування та будівництва «Друкарського містечка» у м. Староконстянтинів - Прокопчук В. О. (ЕКОІНВЕСТКОМ, 2025)
Провівши аналіз території, на якій передбачається реалізація проекту планування та будівництва Друкарського містечка у місті Старокостянти- нів, обгрунтовано необхідність формування цілісного багатофункціонального середовища, що поєднує житлову забудову, громадські та ділові об’єкти, освітні, спортивні й рекреаційні простори, із одночасним покращенням техніко економічних показників, санітарно гігієнічного стану території та її просторово планувальної структури.
Keywords: проект планування