Ретроспективний аналіз розвитку типології спортивних комплексів в античному світі - Ніколаєнко, В. А.; Петрук, Ю. О. (КНУБА, 2013)
Ретроспективний аналіз розвитку спортивних будівель та споруд в античному світі дав змогу прослідкувати за процесом становлення типології та визначити їх вплив на сучасні спортивні комплекси.
Keywords: античний світ; палестра гімназіум; леонідайон; еланодикейон; стадіон; 725.85:72.03