Управління позиціонуванням товару, торговельної марки, компанії - Максютенко, Ірина; Гутник, Анастасія (КНУБА, 2025)
У сучасних умовах конкуренція на ринку стає дедалі жорсткішою, що змушує компанії шукати ефективні способи закріплення своїх позицій та створення унікального образу в очах споживачів. Одним із ключових елементів маркетингової стратегії є позиціювання, яке дозволяє підприємствам виділятися серед конкурентів, формувати лояльність клієнтів і збільшувати ринкову частку.
Keywords: конкуренція; ринок; споживач; позиціювання