Інтегроване технологічне середовище системи тестування для проміжного і підсумкового контролю знань студентів - Тесля, Ю. М.; Білощицька, С. В.; Безмогоричний, Д. М.; Синиця, В. Ю. (КНУБА, 2010)
Визначено проблему створення інтегрованого технологічного середовища системи тестування, яка міститиме не тільки засоби тестування студентів, але й засоби ідентифікації і верифікації осіб, що працюють в спеціалізованих комп’ютерних класах тестування. Наведено матричну структуру такого середовища.
Keywords: система тестування; технологічне середовище; інтеграція інформаційних технологій; матрична інформаційна технологія