Риторика: методичні вказівки до вивчення курсу - Корчова, Галина Леонідівна (КНУБА, 2024)
Розглянуто вимоги до підготовки практичних занять та самостійної підготовки, змістовні модулі, ключові слова тем, література для самостійної підготовки, а також вимоги до написання і оформлення індивідуальних робіт. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти з галузі знань 01 «Освіта / Педагогіка» спеціальності 015 «Професійна освіта» (за спеціалізаціями).
Keywords: професійне мовлення; риторика