Професор Фомін - вчений містобудівник. (До 85-річчя від дня народження) - Дьомін, М. М. (КНУБА, 2012)
Стаття присвячена Фоміну Ігору Олександровичу - видатному вченому, доктору архітектури, професору, члену Української академії архітектури, заслуженому архітектору України.
Keywords: Фомін Ігор Олександрович; видатний вчений; доктор архітектури; професор