Майстерність і альтернативні форми знання - Чорноморденко, Іван Васильович (б.в., 2005)
Поняття "майстерність" нашій науковій, зокрема філософській, літературі все ще недостатньо вивчене . Особливо мало вивчене це поняття в сучасній українській філософії.
Keywords: майстернвсть; форми знання; 16