Синтез кулачкового приводного механізму роликової формувальної установки з оптимальним динамічним режимом руху - Ловейкін, В. С.; Почка, К. І. (КНУБА, 2009)
Метою даної роботи є удосконалення конструкції приводного механізму роликової формувальної установки для підвищення її надійності та довговічності.
Keywords: приводной механізм; механізм роликової установки; динамічний рух