Проблематика взаємодії природної та антропогенної містобудівних систем - Банах, А. В. (КНУБА, 2018)
Розглянуто проблематику взаємодії природної та антропогенної систем в процесі містобудівного освоєння територій. Обґрунтовано актуальність та необхідність формування зазначеної теорії. Підкреслено основні аспекти проблематики взаємодії природної та антропогенної містобудівних систем. Визначено результати застосування вказаної теорії.
Проблематика взаимодействия природной и антропогенной градостроительных систем
THE PROBLEMATICS OF THE NATURAL AND ANTHROPOGENIC URBAN SYSTEMS INTERACTION
Keywords: територія; природна система; антропогенна система; теорія взаємодії; стійкість території; містобудівне освоєння території; забудова; комплексна реконструкція території; территория; природная система; антропогенная система; теория взаимодействия; устойчивость территории; градостроительное освоение территории; застройка; комплексная реконструкция территории; territory; natural system; anthropogenic system; interaction theory; the stability of the territory; urban development; building development; complex reconstruction of the territory; 711.581-168