Утримання вулично-дорожньої мережі як норма екологічного стану міського середовища - Приймаченко, О. В. (КНУБА, 2010)
Утримання вулично-дорожньої мережі розглянуте як норма екологічного забезпечення існування міського середовища.
Keywords: міське середовище; екосистема міста; утримання вулично-дорожньої мережі міста; види робіт по ремонту вулиць та доріг