Практичні аспекти дослідження та корегування сітчастих структур, побудованих шляхом геометричного формоутворення - Скочко, В. І. (КНУБА, 2018)
Розкриваються прикладні аспекти формоутворення, дослідження, корегування та подальшого розрахунку внутрішніх зусиль просторових сітчастих структур, на прикладі стрижневих конструкцій, що працюють в межах пружних деформацій без втрати стійкості.
Keywords: дискретні образи; неявні функції; сітчасті структури