Психологічний супровід спортсмена на етапі завершення його спортивної кар’єри - Іваннікова, Ганна Василівна (КНУБА, 2025)
Завершення спортивної кар’єри є переломним моментом, який вимагає від спортсмена адаптації до нових життєвих умов, а також перегляду власної ідентичності, цілей і життєвих цінностей. Спортсмени, які тривалий час віддавали значну частину свого життя спорту, часто переживають емоційний стрес, втрату соціальної підтримки, фінансову нестабільність, а також сумніви щодо свого майбутнього.
Keywords: психологічний супровід; спортсмен; завершення; спортивна кар’єра; 796.071.2:159.98