Принципи оптимізації функціонально-планувальної структури зон туристичної діяльності - Максименко, Т. В. (КНУБА, 2015)
Розглянуто принципи організації функціонально-планувальної структури зон активної туристичної діяльності.
Keywords: туризм; туристична діяльність; туристичні ресурси; туристичні зони; туристична інфраструктура; tourism; tourism activities; tourism resources; touristic zones; tourism infrastructure; 711.4-112