Удосконалення функціонування об’єктів інженерно-транспортної інфраструктури для обслуговування туристів (на прикладі м. Чернівці) - Рейцен, Є. О.; Зазуляк, В. В. (КНУБА, 2017)
Розглядається класифікація маршрутів за складністю і оцінка привабливості міжнародних туристични маршрутів за 10-бальним рейтингом.
Keywords: МПТ – міський пасажирський транспорт; ЗП – зупиночний пункт; РП – регульоване перехрестя; НП – нерегульоване перехрестя; ГПТ – городской пассажирский транспорт; ОП – остановочный пункт; РП – регулируемый перекрёсток; НП – нерегулируемый перекрёсток; 656.11