Мікробіологія : методичні вказівки до виконання тестових завдань - Кривомаз, Тетяна Іванівна (КНУБА, 2024)
Містять тестові завдання курсу «Мікробіологія» та інструкції до їх виконання. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 076 «Підприємництво та торгівля».
Keywords: мікробіологія