Управління стратегічною довірою в програмах організаційного розвитку на основі когнітивних карт - Бушуєва, Н. С.; Гоц, В. В. (КНУБА, 2010)
Визначено поняття довіри та фактори, що впливають на рівень довіри в програмах організаційного розвитку.
Keywords: управління проектами; управління довірою; програма організаційного розвитку