Сучасне релігійне життя Києва як продовження історичних традицій - Бачинська, О. В. (КНУБА, 2011)
У статті розглядається історія релігій Києва, що мали свої сакральні споруди; сучасний стан релігійного життя міста, як продовження історичних традицій; черговість та причини появи релігійних доктрин на території міста; особливості і можливий вплив на духовне життя у майбутньому нових для сучасного Києва вірувань.
Keywords: Київ; релігія; храм; історія; сучасність