Антикризова стратегія підприємства: особливості та напрями удосконалення - Музир Н. М. (ЕКОІНВЕСТКОМ, 2024)
В умовах високої конкуренції на ринках збуту важливим чинником для забезпечення довгострокової стабільності підприємства є ефективне антикризове управління. Досягнення цього забезпечується через розробку дієвої антикризової стратегії, що гарантує фінансову стійкість компанії. У зв’язку із цим більшість підприємств має проблеми під час вибору антикризової стратегії, оскільки помилка у цьому питанні може призвести до трагічних наслідків. Основною метою антикризової стратегії є усунення суперечностей та неузгодженості між цілями підприємства, його ресурсами, а також впливом внутрішніх і зовнішніх факторів на діяльність компанії.
Keywords: антикризова стратегія підприємств