Визначення показників безвідмовності гідравлічних приводів будівельних машин - Лесько, В. І. (КНУБА, 2014)
В роботі розроблені імовірнісні моделі роботоздатності і надійності гідроприводів одноківшових екскаваторів з урахуванням специфіки їх функціонування та формування параметричних відмов гідроприводу, які дають можливість отримувати реальніші результати визначення показників безвідмовності.
Keywords: гідравлічні прилади; будівельні машини; надійність гідроприводів