Регулювання складу та структури теплоізоляційних матеріалів на основі лужних алюмосилікатних в’яжучих систем - Пушкарьова, Катерина Костянтинівна; Гончар, О. А.; Гуринчук, Д. Ю.; Антикало, О. А. (Знання, 2012)
В статті розглянуто результати розробки неорганічних теплоізоляційних матеріалів на основі лужних алюмосилікатних композицій та різних типів пористих заповнювачів
Adjusting of composition and structure ща thermal insulation materials based on alkaline aluminosilicate binder systems
Keywords: лужні алюмосилікатні композиції; пористі заповнювачі; неорганічні теплоізоляційні матеріали