Удосконалення процедури видачі вихідних даних для проектування - Ковальська, Г. Л.; Смілка, В. А. (КНУБА, 2017)
Одним з документів, які необхідно надати до органів містобудування та архітектури для отримання містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки є містобудівний розрахунок. У зв’язку з інформатизацію містобудівної галузі виникає дискусійне питання про необхідність підготовки такого документу. У статті наведено пропозиції щодо удосконалення процедури видачі вихідних даних для проектування, за умови формування інформаційних ресурсів містобудівного кадастру та розвитку аналітичних функцій містобудівного моніторингу.
Усовершенствование процедуры выдачи исходных данных для проектирования
Improving the procedures for output data for projection
Keywords: проектування; кадастр; моніторинг; містобудівний розрахунок; містобудівна документація; кадастр; мониторинг; градостроительный расчет; градостроительная документация