Використання нейронної мережі з радіальними базисними функціями в задачах діагностики стану захищеності програмного забезпечення - Терейковський, І. А. (КНУБА, 2010)
Визначено доцільності використання класичної нейронної мережі з радіальною базисною функцією для розв'язання задач діагностики стану захищеності програмного забезпечення. Розглянуто методику побудови мережі, проведено її верифікацію та проаналізовано обчислювальні обмеження. Обґрунтовано можливі сфери використання мережі.
Keywords: діагностика захисту; захист інформації; нейронна мережа з радіальними базисними функціями