ГІС технології в землеустрої - Толчевська, О. Є.; Коняєв, Ю. Г. (КНУБА : ІТГІП, 2014)
Розглянуті найбільш популярні програмні продукти з використанням геоінформаційних систем (ГІС), які забезпечують вирішення різноманітних завдань в землеустрої. Описані основні функції, характеристики, можливості та принципи роботи з програмними засобами. На їх основі наведено порівняльний аналіз програмних засобів. Запропоновані найбільш доступні та інтуїтивно зрозумілі програмно-технічні засоби, які найкраще підходять для вирішення конкретних завдань в землеустрої, таких як нанесення ділянки на карту, конвертація даних в різні формати, складання землевпорядної документації та ін.
Keywords: землекористування; геоінформаційні системи (ГІС); землеустрій; 004.45; 528.4