Порівняння властивостей полівінілхлоридних сайдингових панелей і декоративної штукатурки - Мовчан, Вікторія Ігорівна; Юдічева, Ольга Петрівна (My University, 2020)
Декоративні штукатурки − це пластичні матеріали, що дозволяють створювати на стінах різні рельєфи, товщиною від 1 до 10 мм і навіть об’ємні картини. Полівінілхлоридні сайдингові панелі – це панелі завдовжки 300-400 см і завширшки 20-35 см. Як декоративна штукатурка, так і полівінілхлоридні сайдингові панелі залишаються лідерами серед високоякісних облицювальних матеріалів для фасадів будівель, що відрізняються властивостями. Вибір того чи іншого матеріалу залежить від типу приміщення, функціонального призначення, умов експлуатації тощо.
Keywords: властивості; полівінілхлорид; сайдингові панелі; декоративна штукатурка