Пропозиції щодо реконструкції типових готелів в Україні під заклади тимчасового проживання переселенців - Брідня, Лариса Юріївна (КНУБА, 2015)
У статті розглядаються основні проблеми розселення вимушених переселенців на території України. Надані пропозиції, щодо використання для їх тимчасового проживання готелів, зведених за типовими проектами. Запропоновано організацію житлових центрів для переселенців на базі реконструкції таких готелів, окреслені напрямки їх подальшого використання.
Keywords: архітектура; готель; реконструкція; тимчасове проживання; renovation; reconstruction; architecture