Методика визначення техніко-економічних показників нового будівництва в ущільнених умовах - Григоровський, Петро Євгенійович; Молодід, Олександр Станіславович; Надточій, Микола Іванович (КНУБА, 2015)
Розроблено математичні моделі, за допомогою яких маючи нормативні розрахунки техніко-економічних показників на зведення надземних частин будівель, що передбачені проектом організації будівництва, можна врахувати їх зміну за наявності ущільненості. Як результат розроблено методику визначення техніко-економічних показників нового будівництва надземних частин будівель в ущільнених умовах.
Keywords: ущільнені умови; організаційно-технологічні чинники; будівництво; техніко- економічні показники; надземна частина будинку; будівельний майданчик