Принципи використання національних традицій в сучасній архітектурі Китаю (на прикладі провінції Шаансі) - Дін Ян (КНУБА, 2024)
У вступі дисертант окреслив актуальність теми дослідження, визначив мету і завдання дослідження, загальнонаукові методи дослідження, окреслив об’єкт і предмет дослідження, наукову новизну отриманих результатів, теоретичне і практичне значення праці, навів апробацію результатів і список публікацій за темою дослідження.
The principles of using national traditions in modern Chinese architecture (on the example of Shaanxi province)
Keywords: національні традиції; Китай; архітектура; Шаансі; national traditions; China; architecture; Shaanxi; 72.035.25(4)"18/19”