Інженерне забезпечення будівель та споруд - Лісниченко Сергій Васильович (КНУБА, 2026)
Містять рекомендації для виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Інженерне забезпечення будівель та споруд». Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 101 «Екологія», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Екологія та охорона навколишнього середовища».