Fundamentals of labon protection - Ковальова Анастасія Володимирівна (KNUCA, 2025)
Містять загальні положення, індивідуальні завдання та список літератури, призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти усіх спеціальностей
Основи охорони праці
Keywords: охорона праці; законодавство про охорону праці; нормативно-правові акти з охорони праці; колективний договір; служба охорони праці; інструктаж з питань охорони праці