Нове в проектуванні залізобетонних та сталезалізобетонних конструкций - Бамбура, А. М.; Гурківський, О. Б.; Аметов, Ю. Г.; Безбожна, М. С.; Дорогова, О. В.; Сазонова, І. Р.; Стороженко, Л. І. (ДНДІБК, 2013)
Наводяться основні вимоги і положення щодо проектування бетонних, залізобетонних та стале залізобетонних конструкцій за національними будівельними нормами ДБН В.2.6.-98:2009 та ДБН В.2.6-160.
Keywords: сталезалізобетонні конструкції; деформаційний метод; опір зсуву; впливи зовнішнього середовища; бетонні конструкції; залізобетонні конструкції; 624.012; 624.016