Оценка современного состояния застройки Тегерана - Шешпари Алиреза (КНУБА, 2010)
В статті розглядається сучасний стан забудови Тегерана і принципи, що впливають на об‘ємно-просторове рішення даного міста. Крім того, аналізуються містобудівні принципи, а також сильні та слабкі сторони будівництва багатоповерхових будівель у м. Тегеран. Ключові слова: Оцінювання забудови, стан забудови, сучасна забудова, Тегеран.
Keywords: оцінювання забудови; стан забудови; сучасна забудова; Тегеран; 711.4 (551)