Розроблення та оформлення кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи бакалавра - Осетрін, Микола Миколайович; Васильєва, Ганна Юріївна; Міщенко, Олена Дмитрівна; Золотар, Людмила Вячеславівна; Михайлик, О. О.; Маляр, Віталій Анатолійович (КНУБА, 2024)
Розглянуто вимоги до структури, змісту, оформлення та організації процесу виконання та захисту кваліфікаційної роботи бакалавра. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія», які навчаються за освітньою програмою «Міське будівництво та господарство».