Перспективи розвитку системи технічного обслуговування легкового індивідуального автомобільного транспорту в містах Украіни - Петруня, О. М. (КНУБА, 2012)
Представлено аналіз розвитку ринку автосервісу в Україні. Проведено аналіз продажу нових легкових автомобілів за марками на території України за 2009-2011 роки. Встановлені фактори, що впливають на якості послуг з технічного обслуговування. Виділені перспективи розвитку СТО.
Keywords: автосервіс; СТО; парк автомобілів; Україна; автозапчастини; динаміка; аналіз